Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια [3η συνάντηση] | Κυρ. 20/11 – 12:30

Το περασμένο Σάββατο 12/11 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτά καλεσμένη συνάντηση της Πρωτοβουλίας για την δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον χαρακτήρα της συνέλευσης. Αποφασίστηκε να καλεστεί τριτη ανοιχτή συνέλευση ώστε να συζητηθούν περαιτέρω ζητήματα σχετικα με την μορφή και την λειτουργία της συνέλευσης.

Ακολουθεί το αρχικό κάλεσμα:

Ζούμε σε μια πραγματικότητα που δυσκολευόμαστε όλο και περισσότερο να τα βγάλουμε πέρα. Σε πόλεις που γίνονται φιλικές μόνο για τους επενδυτές και τους τουρίστες, ενώ η φύση λεηλατείται. Με καθημερινά περιστατικά έμφυλης βίας, που συγκαλύπτονται από τους κρατικούς θεσμούς και ανθρώπους που πνίγονται και να δολοφονούνται σε κελιά και σύνορα. Με την κοινωνική επιτήρηση και την καταστολή σε όσους αντιδρούν, όλο και να εντείνονται.
Για ολα αυτά, βλέπουμε την αναγκαιότητα συλλογικών απαντήσεων και οργάνωσης και σε τοπικό επίπεδο.
Με αυτές τις σκέψεις, επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός πεδίου συζήτησης, ζύμωσης, συλλογικοποίησης και δράσης από τα κάτω. Με μία διαδικασία, ανοικτή σε όλες/α/ους, με όρους αυτοοργάνωσης, αντιθεσμικούς, αντιιεραρχικούς, αντισεξιστικούς και αντεθνικιστικούς.

Καλούμε σε νέα συνέλευση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:30 στο Υπόστεγο – Αυτοδιεχειριζομενο στέκι Αργυρουπολης Πρωτοβουλία για την δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s